Mondbeschermer

Beschermt u uw gebit tijdens het hockeyen?

Als u hockeyt, dan weet u hoe belangrijk het is om goede gebitsbescherming te dragen. Toch zijn er nog genoeg mensen die zonder bitje hockeyen. De hockeybond heeft het dragen van een bitje vanaf het seizoen 2015/2016 verplicht gesteld. Ook de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde is van mening dat het niet verantwoord is om zonder (door een tandarts aangemeten) gebitsbeschermer te sporten.

Veel gebitsschade

Jaarlijks vinden er nog steeds ongeveer 2.000 ongelukken met schade aan het gebit plaats tijdens hockeywedstrijden. Meer dan de helft wordt veroorzaakt door een klap met een hockeystick.

Een bitje op maat, gemaakt door de tandarts

Doordat dit bitje voor u op maat wordt gemaakt en van topkwaliteit is, is de prijs hoger dan in de winkel. Dit bitje is het veiligst en zit comfortabel waardoor u duidelijk kunt blijven praten. U kunt zelf kiezen hoeveel lagen u wilt, en in welke kleur u het bitje wilt laten maken. De prijs ligt rond de 95 euro. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te kijken naar de eventuele vergoedingen. Uiteraard kunnen wij u ook voor andere sporten helpen uw gebit te beschermen.

Call Now ButtonBel direct