Kindertandarts Rotterdam Zuid

Bij Max Dental Center in Rotterdam Zuid zijn kinderen vanaf de leeftijd van 2 jaar welkom. Als u vanaf jonge leeftijd uw kind meeneemt naar de tandarts, dan went hij of zij gemakkelijker aan behandelingen. Wij vinden het leuk om kinderen in onze praktijk te krijgen en nemen alle tijd voor hen. Bij jonge kinderen gaat het vooral om kennis maken met alles wat te maken heeft met gebitsverzorging. Hoe vaak en hoe kan je het beste je tanden poetsen, hoeveel tandpasta doe je eigenlijk op je tandenborstel en hoelang moet je poetsen? Natuurlijk kijken we het gebit van uw kind bij elk bezoek ook grondig na.

Voor alle kinderen

Wij verwelkomen alle kinderen in onze praktijk. Ook kinderen met gedragsproblemen of met een lichamelijke of geestelijke beperking. Wij hebben veel ervaring met het behandelen van kinderen en maken snel een juiste inschatting van het gedrag. Is het nodig om door te zetten of is terughoudendheid geboden? Wij stellen kinderen graag op hun gemak en leggen alles uit op een manier die kinderen kunnen begrijpen. Zo is een bezoek aan de tandarts niet meer iets engs maar een plezierige en ontspannen gebeurtenis.

Tandartsangst bij kinderen

Sommige kinderen zijn erg bang voor de tandarts. Soms heeft dit te maken met eerdere slechte ervaringen. Bij uw eerste bezoek met een angstig kind nemen wij uitgebreid de tijd met u te bespreken wat er speelt. Wij bouwen het contact met uw kind langzaam op. Hij of zij mag even in de stoel zitten en we bekijken de verschillende instrumenten. Pas als uw kind zich veilig voelt gaan we in de mond kijken. Zijn er behandelingen nodig, dan overleggen we altijd met u hoe we te werk zullen gaan. Maak gerust eens een afspraak bij Max Dental Center als u op zoekt bent naar een kindvriendelijke tandarts.

Afspraak maken

Max Dental Center in Rotterdam Zuid heeft nog plaats voor nieuwe patiënten. U kunt zich gratis inschrijven. Wij bieden iedereen betaalbare tandheelkundige hulp volgens de richtlijnen van de zorgverzekeraars. Ook kinderen zijn welkom! Telefonische afspraken maakt u via 010 720 09 36. Even binnenlopen kan ook. Wij zijn gevestigd aan de Sportlaan 1, 3078 WR Rotterdam.