De modernste technieken

Voor uw behandeling werkt Max Dental Center met de modernste technieken die er in de wereld verkrijgbaar zijn. Op deze manier garanderen wij u kwalitatieve tandheelkundige zorg! Naast de modernste rontgenapparatuur beschikt Max Dental Center bijvoorbeeld over een digitale afdrukscanner voor kroon- en brugwerk.

Digitaal afdrukken: het definitieve einde van ‘kleihappen’

Heeft u het wel eens meegemaakt? U bent bij de tandarts om een gebitsafdruk te maken en vervolgens zit u met een mond vol onprettige kleiresten. Gelukkig heeft Max Dental Center gekozen voor de patiëntvriendelijkere mondscanner, waardoor dit vervelende “happen” voorgoed verleden tijd is.

 Veel nauwkeuriger

De scanner is in staat om op een vrij eenvoudige en vlotte wijze een digitale afdruk te maken van de tanden en kiezen. De berekeningen van de mondinhoud zijn door de hoogwaardige computertechniek nauwkeuriger dan bij het happen. Het maken van de scan duurt ongeveer 10 minuten. Vervolgens worden de gegevens met één druk op de knop digitaal verzonden naar het tandtechnische laboratorium. Daar zijn ze in staat een perfect model te frezen, waarop kronen, bruggen en andere tandtechnische producten vervaardigd kunnen worden

Nooit meer kokhalzen

Met de introductie van de digitale afdruk in Nederland, komt er langzaam maar zeker een einde aan het tijdperk van happen, gipsen afgietsels en andere arbeidsintensieve werkzaamheden. En daarmee óók aan de benauwdheid en het kokhalzen dat vaak samen gaat met deze methodiek.

LET OP: Deze nieuwe methode is enkel van toepassing voor kroon- en brugwerk behandelingen. Voor prothese- en framewerk behandelingen is deze methode helaas nog niet mogelijk.


Call Now ButtonBel direct