Oude tandenborstels hergebruiken? Hierbij 5 tips!

  Oude tandenborstels hergebruiken? Hierbij 5 tips!

  Dat er jaarlijkse 2 Miljard tandenborstels worden weggegooid is wel flink te noemen. Veel mensen vinden dit zonde, vandaar 5 tips om nog net wat meer uit een tandenborstel te halen waardoor die minder snel eindigt in de prullenbak.

  #1 SCHOENEN

  Je kent het vast wel, net nieuwe schoenen en 2 dagen later zit er weer viezigheid op. Vooral die mooie witte randjes zien er helaas al snel vies uit. Geen paniek! Door een oude tandenborstel te gebruiken kom je makkelijk bij de naden en kleine plekjes. Bling bling!

  #2 VOEGEN

  In de keuken, badkamer en nog wel meer plekken zitten tegeltjes. Het schoonmaken hiervan kan nog een vervelend klusje zijn. De voegen schoonmaken zal een stuk makkelijker worden met een tandenborstel. Flink schrobben en dan is het tijd om de tandenborstel weg te gooien.

  #3 TOETSENBORD

  Een toetsenbord, bijna iedereen zit wel eens achter de computer. Waarbij de meeste mensen dagelijks waardoor er veel viezigheid op en tussen de toetsen komt. Met een tandenborstel kom je vrij makkelijk tussen de toetsen. Hup naar de computer!

  #4 SIERADEN

  Blinkende sieraden dat wil jij vast ook wel. Ook hier kan de tandenborstel een uitkomst bieden. De kleine onderdeeltjes van sieraden krijg je makkelijker schoon met een tandenborstel, let er wel op dat de reinigingsmiddelen niet te agressief zijn en de borstel niet te hard. Krassen zouden namelijk zonde zijn.

  #5 METAAL

  Gereedschap, kleine spullen en nog veel andere dingen zijn gemaakt van metaal. Met een beetje baking soda (of van die andere middeltjes) kan jij metalen voorwerpen weer laten stralen.

  Uiteraard zijn er nog veel meer dingen die je kunt schoonmaken met een tandenborstel. Handig toch? Iets beter voor het milieu, flinke schrobben en een schoner huis! Win-win!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Call Now ButtonBel direct